Juventus Drakt

Juventus Drakt, Liverpool Drakt, Juventus Drakt, Liverpool Drakt

Posted 1 year ago in Natural.

User Image
Chelsey Mckenn
9 Followers
1579 Views

Fotballdrakter Barn


Bengal ble den siste klubben som ble med i Indian SuperJuventus Drakt, Liverpool Draktden hundre år gamle klubbens billige fotballdrakter barn skal starte i november


Øst -Bengal ble den siste klubben som ble med i Indian Super League på søndag etter at Nita Ambani, grunnlegger og amp; Leder, Football Sports Development Limited, kunngjorde at det Kolkata-baserte laget vil være en del av den syvende utgaven av Indias mest populære fotballiga.

Den hundre år gamle klubbens inkludering i ISL fra november, var på forventede linjer etter at de nye investorene, Kolkata-baserte Shree Cement Limited, hentet buddokumentene for å gå inn i ligaen.

juventus drakt Et konsortium av Shree Cement Limited og East Bengal, kjent som Shree Cement East Bengal Foundation, hadde levert buddokumentene til FSDL.

fotbollströjor Øst-Bengal blir det 11. laget i konkurransen, som spilles på tre arenaer i Goa i år på grunn av COVID-19-pandemien.


liverpool drakt De andre 10 lagene i den indiske superligaen er ATK Mohun Bagan, Mumbai City FC, Odisha FC, NorthEast United, Hyderabad FC, Bengaluru FC, Chennaiyin FC, FC Goa, Kerala Blasters og Jamshedpur FC.

Maglie Calcio 2022 Øst -Bengal er en av de mest dekorerte klubbene i indisk fotball, de vant sin første ligatittel i 1942 og har siden vunnet tittelen rekord 39 ganger. Klubben var også et av grunnleggerne av National Football League i 1996 og har vunnet ligatittelen tre ganger. De har også vunnet åtte Federation Cups, tre Super Cups, rekord 29 IFA Shield -titler og rekord 16 Durand Cup -titler.

Kolkata-klubbens erker, Mohun Bagan, vil også være i ISL denne sesongen takket være deres sammenslåing med tre ganger ISL-mestere ATK.

ISL-sesongen 2020-21 spilles bak lukkede dører i Goa, og skal starte i november.


jalkapallo pelipaidat
juventus trøje
fotbollströjor
nuova maglia lazio
norge drakt
nuova maglia real madrid
psg trøje
real madrid drakt
fotbollströjor sverig
real madrid tröja billigt
matchtröjor fotboll